S8901, Hydraluxe, Placă de îndreptat părul

Imprimare
Creează-ți coafuri sănătoase și obține rezultate minunate. Plăcile cu înveliș cu microparticule pentru fixarea hidratării ajută la păstrarea echilibrului perfect al părului tău, cu fiecare trecere. Setarea de temperatură «HydraCare» îți permite să te coafezi la o temperatură mai scăzută, ajutând la evitarea deteriorărilor cauzate de căldura excesivă.
s-8901s-8901-2s-8901-3s-8901-4

Tarife:
Preț: 1999 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 5 Ani

Descriere

NewProdus nou, categoria feminina.

Setare de temperatură «HydraCare»: bucură-te de o coafare mai sănătoasă cu ajutorul setării de temperatură «HydraCare». Ajutându-te să-ți creezi coafura dorită la o temperatură mai scăzută, de 185°C, fără să te mai îngrijoreze deteriorările cauzate de căldura excesivă.

Înveliș pentru fixarea hidratării: îngrijește-ți părul în timp ce îl coafezi, învelișul pentru fixarea hidratării transferă prin fiecare trecere microparticule, ajutând astfel la păstrarea echilibrului perfect al părului tău, oferind coafuri netede și strălucitoare.

Generator de ioni: placa generază cu 90% mai mulți ioni*, pentru a conferi strălucire fără efect frizz. Astfel, părul tău va arăta mereu perfect și se va simți sănătos.

Toate caracteristicile:

* – în comparație cu o placă de îndreptat părul Remington standard.

PDFDescarca manualul tau de utilizare