CI91AW, PROluxe, Placă ajustabilă de ondulat și creponat 4-în-1

Imprimare
Placa ajustabilă de ondulat și creponat îți oferă libertatea pentru a îți crea 4 stiluri diferite de onduleuri la modă. Rotița ajustabilă modifică cu ușurință adâncimea tamburului, pentru a putea schimba look-ul, în timp ce tehnologia «OPTIheat» țintește căldura acolo unde contează, oferind coafuri care durează pentru 24 de ore*.
ci-91awci-91aw-2ci-91aw-3ci-91aw-4

Tarife:
Preț: 1499 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 5 Ani

Descriere

NewProdus nou, categoria feminina.

Un singur aparat – 4 tipuri diferite de onduleuri: creează-ți cu ușurință cele mai la modă onduleuri. Tamburul ajustabil te ajută să obții 4 stiluri diferite, ca tu să-ți poți crea coafura în funcție de fiecare ocazie: onduleuri definite, onduleuri lejere de sirenă, onduleuri relaxate de vară, onduleuri rebele.

Tehnologie inteligentă «OPTIheat»: fixează-ți coafura cu ajutorul tehnologiei inteligente de care dispune placa. Aceasta distribuie căldura acolo unde contează, ca tu să-ți creezi onduleuri minunate care rezistă pentru 24 de ore*. Astfel, poți arăta și te poți simți ca cea mai bună variantă a ta, de dimineața până seara.

Ușor de folosit: mulțumită rotiței ajustabile a plăcii ajustabile de ondulat și creponat, tot ce trebuie să faci este să tragi rotița și să o răsucești pentru a ajusta adâncimea tamburului. Fie că preferi niște onduleuri relaxate sau unele definite, acum îți poți crea cu ușurință coafura dorită.

Toate caracteristicile:

* – în testele de laborator s-a putut observa rezistența pentru 24 de ore a coafurilor.

PDFDescarca manualul tau de utilizare