AC8605, Advanced Colour Protect, Uscător de păr

Imprimare
Avand tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine un par care va intoarce capete, uscatorul de par are 3 setari de temperatura, 2 viteze si un jet de aer cu adevarat rece – pentru a fixa coafurile dorite. Motorul impresionant AC durabil de 2300 W iti va oferi o uscare rapida si fara efort.
ac-8605ac-8605-2ac-8605-33

Tarife:
Preț: 1199 MDL
1399 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 5 Ani

Descriere

Iubesti parul proaspat uscat si super aranjat, dar te preocupa in acelasi timp culoarea si conditia parului? Atunci vei iubi uscatorul de par Advanced Colour Protect care iti va oferi increderea de a te coafa, cu mai multa protectie impotriva caldurii excesive si a decolorarii vopselei parului. Utilizand tehnologia unica de protectie a culorii, acum poti sa protejezi mai bine parul vopsit, obtinand o stralucire si o intensitate a culorii de lunga durata*.

Senzor inteligent de protectie a culorii: asigura o caldura optima de fiecare data,te poti bucura de o uscare profesionala in timp ce previi decolorarea si degradarea parului. Inelul avansat cu microparticule de ulei de Shea si Filtre U.V. le transfera pe acestea in par in timpul uscarii, oferind un par mai stralucitor si cu o culoare mai intensa.

Toate caracteristicile:

* – in comparatie cu un uscator de par Remington standard.

PDFDescarca manualul tau de utilizare