D5408, Mineral Glow, Uscător de păr

Imprimare
Având o grilă cu înveliș ceramic superior cu 4 minerale provenite din surse naturale – cuarț, turmalină, opal și piatra lunii – uscătorul de păr te va ajuta să obții rezultate netede, minunate. În plus, mulțumită finisajului în degrade, lila cu albastru pastelat, acesta va face o declarație de stil doar prin felul în care arată.
d-5408d-5408-3d-5408-2

Tarife:
Preț: 799 MDL
899 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 3 Ani

Descriere

NewProdus nou, categoria feminina.

Înveliș ceramic superior: grila uscătorului de păr are în compoziție 4 minerale provenite din surse naturale: cuart, turmalină, opal și piatra lunii. Oferindu-ți rezultalte netede și strălucitoare, cu fiecare uscare, acum îți poți coafa cu încredere părul în propriul stil.

Cu 90% mai mulți ioni* fără efect frizz: spune adio efectului frizz când îți coafezi părul. Generatorul de ioni are cu 90% mai mulți ioni* care oferă strălucire și reduc efectul frizz, ca tu să te bucuri de o uscare care lasă în urmă un păr minunat, cu aspect mai sănătos.

2200 W cu motor DC: ţi-ai dori să te poți bucura de o uscare perfectă în confortul casei tale? Acum poți, mulțumită acestui uscător de păr. Oferind rezultate rapide și puternice, îți poți crea cu rapiditate și fără efort stilul tău propriu.

Toate caracteristicile:

* – în comparatie cu un uscator de par Remington standard.

PDFDescarca manualul tau de utilizare