BKT4000, Bikini Cordless, Trimmer

Imprimare
Este aparatul ideal pentru ingrijirea zonelor sensibile. Compact, acest trimmer ofera un confort total si iti ofera libertatea de a iti ingriji si modela zona inghinala cu usurinta. Acesta poate fi utilizat atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda: este ideal pentru rutina de ingrijire regulata a zonei inghinale, dar si pentru orice urgenta de ultim moment.
bkt-4000bkt-4000-2

Tarife:
Preț: 799 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 3 Ani

Descriere

Avand doi piepteni confortabili, iti poti selecta cu usurinta lungimea perfecta pentru stilul tau personal. Oricare ar fi modul in care manevrezi trimmer-ul si oricare ar fi directia in care tunzi, acesti piepteni inteligenti vor tunde mereu la aceeasi lungime, ca tu sa obtii rezultate uniforme.

Asadar, pentru rezultate netede si matasoase alege Bikini Trimmer-ul Smooth & Silky de la Remington si fii pregatita oricand!

Tuns de precizie: aluneca cu usurinta peste piele si tunde firele de par la o lungime mai mica de 0,2 mm, oferind de fiecare data rezultate netede si catifelate. Acest design inovativ este perfect pentru modelarea si ingrijirea zonelor delicate, fara dureri sau iritatii.

Esential pentru vacante: ideal pentru vacantele tale, este complet lavabil oferind o igiena totala si vine impreuna cu o perie de curatere utila si o gentuta de voiaj. Avand o autonomie de 60 de minute cu o singura incarcare, acesta este pregatit oricand ai nevoie de el.

Toate caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare